AUDIO KNJIGE – poklon odlikašima

Poštovani profesori, ravnatelji i suradnici,

na kraju smo još jedne školske godine. Godine koja je svakom ponaosob donijela nova iskustva, znanja i rezultate. I ove godine ispratit ćete jednu generaciju djece u novi život koju ste upravo vi podučavali, odgajali i samim time ostavili pečat u njihovom odrastanju. To je najzahtjevniji, najteži, ali i najljepši posao.

Hvala vam.

Hvala u ime svih onih koji rade s djecom ili rade za djecu.

*  *  *

Naše iskustvo u radu s djecom je neprocjenjivo. Interaktivno smo učili jedni od drugih i zadnjih godina ostvarili poučna i šaljiva druženja na našim slušaonicama. Shvatili smo da djeca koja još uvijek u nama žive trebaju s vremena na vrijeme izaći izvan okvira zadanih formi. I to samo zato da ne zaboravimo da život je i može biti jednostavniji, samo ako ga koji put pogledamo dječjim očima.

Svaki trud treba biti nagrađen. Djeca koja završavaju osnovnu školu idu u susret životu i raznolikim odlukama. Potrebno je da se sjete, s vremena na vrijeme, na doba kad su bili bezbrižni i podržavani. Potrebno je da ponesu uspomenu iz škole u kojoj su stjecali prva znanja, prve obaveze i prve uspjehe.

I Biblioteka Medus želi sudjelovati u nagrađivanju odlikaša u vašoj školi i stoga smo pripremili dvije knjige koje simboliziraju mudrost, ljepotu, ljubav i nevinost. To su audio izdanja: «Mali princ», Antoine de Saint-Exupery i «Alica u zemlji čudesa» Lewisa Carrolla. I jedna i druga knjiga pozivaju na putovanje, na istraživanje i prijateljstvo. Smatramo da će vaša odluka da uspješnim učenicima poklonite upravo ova izdanja biti ispravna jer je glas koji prenosi poruku na audio knjigama hvale vrijedan suputnik i oslonac u životu koji predstoji.

Dostavite nam broj knjiga koje želite naručiti za darove, a Biblioteka Medus vam izlazi u susret s 30% popusta i knjigom na poklon po izboru za školsku knjižnicu. Narudžbe pošaljite na mail: biblioteka@medus.hr s količinom izdanja, adresom dopreme i OIB-om škole. Za sve dodatne informacije nazovite 091/590-5800.

Tatjana Kadoić Grmuša