Rezultati natječaja “Moj jezik, moj dom”

Poštovane dame i gospodo, dragi učenici i prijaelji,

s velikim zadovoljstvom vas želimo izvijestiti o rezultatima natječaja na nacionalnoj razini. Na natječaj “Moj jezik, moj dom” prijavljena su 44 rada. Prije svega želimo se svima zahvaliti na trudu koji su uložili u ovaj natječaj. Želimo pohvaliti radove koji su bili maštoviti i iznimno kreativni. Želimo izraziti divljenje i oduševljenje prema ljubavi djece prema svom jeziku.

——————————————————————————————-

Svaka čast malim autorima i velika hvala njihovim mentorima i voditeljima.Natječaj je bio otvoren na glasanje od 21. veljače do 28. veljače u 12.00. Bili ste vrijedni, puno ste kilikali, puno ste čitali. A rezultati se nalaze u grafičkom obliku na slijedećoj slici.

Glasanje je bilo transparentno, svatkoje imao pristup i nagrađeni autori su slijedeći:

1. Ana Benačić

2. Tamara Jakopović – Ivana Topolovec

3. Učenici OŠ Mitnica

Obzirom na vrlo tjesnu razliku u glasovima između 3. i 4. mjesta odlučili smo nagraditi i 4. plasiranu Josipu Slišković. Svi navedeni dobit će audio knjigu po izboru “ZIBA -plava zvjezdica”, “Mali Princ” ili “Poštarska bajka”. Obavijestit ćemo natjecatelje i telefonski, a vama svima jedan ogroman i srdačan pozdrav.

Eh, da…skoro smo zaboravili :)

Svi natjecatelji imaju besplatnu ulaznicu za predstavu HARFISTICA kazališta SVAROG u Petak, 25. ožujka u 18,30 sati u Zagrebačkoj Dubravi. Gospodin Dubravko Sidor je pohvalio akciju i pratio je tijek natjecanja i osobno je predložio da se svim natjecateljima pokloni jedna besplatna predstava u njegovom kazalište. Više o predstavama kazališta SVAROG pogledajte na njihovim službenim stranicama.