Putovanje male zvijezde

Poštovane dame i gospodo, dragi zvjezdani prijatelji!

Sa zadovoljstvom vas možemo pozdraviti objaviti da se naša mala zvjezdica Ziba pojavila u novim nastavcima “Ziba i Raf” i “Ziba i Andromeda” . Veliki su se događaji odvili u zadnje dvije godine: Ziba je počela učiti, jako se zabavljati i upoznala je ljude. Njezin prijatelj Raf je prvi čovjek koji je čuo zvijezde i stvorena je neraskidiva veza jednog mladog bića na Zemlji i jednog malog bića u Svemiru. Za audio knjigu “Ziba i Raf” posebno je iskomponirana pjesmica koju Ziba pjevuši i zahvaljujući dragoj Gordani Kovačić koja interpretira Zibu zvuči jednostavno – genijalno.

“Ziba i Andromeda” je treća knjiga i završetak trilogije o maloj zvjezdici i u njoj se glavna junakinja susreće s vrlo ozbiljnim zadatkom – prihvaćanjem svog životnog puta. Ne brinite, sve je prošlo dobro, malo drukčije, ali dobro. Naša priča o Zibi nema negativaca. Opisuje život kakav je, nekad lak i bezbrižan, a nekad zahtjevan i ozbiljan.

—————————————————————————————————

(kliknite na sliku za više informacija)

Knjige o Zibu predviđene su za djecu, ali i odrasli će naći puno opisa nebeskih tijela i životnih mudrosti. Roditelji i odgajatelji se nekad nađau pred pitanjem koje je teško objasniti djeci. Pri tom se često zaboravi da djeca imaju svoju sliku svijeta i da je njima takva slika svijeta potpuno logična. Autorica Zibe, gđa. Tatjana Kadoić Grmuša, pokušava odraslima opisati svijet kakvog vide maleni.

Ziba je uspješnica i jako dobro prihvaćena od publike. Edukativna je i djeci opisuje Svemir kakvog pozna znanost. Opisuje i Svemir kakvog poznaje srce, kao toplo mjesto, puno ljubavi i uvažavanja. Preporučamo da nabavite nove nastavke, a svi vi koji se tek upoznajete sa Zibom, slobodno počnite od početka. Vaši maleni će biti zahvalni.

Narudžbe na 020.719.260, mob. 091.590.5800 ili mail biblioteka@medus.hr