Komentari slušatelja

Poštovana gospođo Kadoić Grmuša,

nakon slušanja zvučnih knjiga iskreno čestitam na izvrsnoj pripovjedačkoj obradi Alice u zemlji čudesa. Čestitke gospodinu Sidoru koji ima divan, divan glas i pripovijeda sa savršenom mjerom u svemu. Čista ugoda, niti naznake iritacije. Za Vaše ilustracije mislim da u svojoj olakšavajućoj umjerenosti (kao odmor, ali svakako ne i gubitak interesa za oko i maštu, od inače velikog broja napadnih i pretencioznih sa sasvim suprotnim efektom), a i dalje sa jasnim i zanimljivim, povezanim i autentičnim detaljima priče, mogu i trebali bi trajati desetljećima. Uz to ilustracije i dalje imaju svoju individualnost i osebujnost.

Umjesto da nas Alica uvede na počinak, suprug i ja (i dva peseka) jučer smo se smijali do suza, osobito interpretaciji pjesmica i recitala te Lažnoj kornjači. Bilo bi lijepo imati vremena Alicu slušati prije odlaska na posao kako bi dan započeo smijehom. Alicino putovanje, kao dijete, doživjela sam doista kao čudesno i ne zemaljsko. No, toliko smiješno – ne. A sada se, evo, cijelo jutro smijem na samo prisjećanje priče J.

Nostalgiji, sjeti, osjećaju za bitno i mudrosti Maloga princa naklon – uvijek. Također, divna interpretacija gospodina Sidora. Izvrstan odabir ilustracije. Zaista Vam želimo puno sreće i što manje prepreka za nova izdanja kojima se radujemo.

Ugodan i dobar dan.

S poštovanjem,

slušatelji Goran i Renata